18 Mayıs 2009 Pazartesi

insanımız Çanakkale'ye gitmişti. Bu, milli birliğimizin, aidiyet duygumuzun, vatan, millet ve bayrak sevgimizin artmasına neden olmuştu.

Devlet Bakanı Faruk Özak, "Spor kulüpleri, futbol kulüpleri yasasını tekrar gözden geçirmemiz lazım. Sporda şiddet ve düzensizlikle ilgili yasada olumsuzluklar var. Onları düzeltmeye çalışacağız." dedi.

Bakan Özak, bakanlık olarak gençlerin sorunlarına çok önem vermeye başlayacaklarını belirterek, bu konudaki çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Türkiye'de, 28 yaşın altındaki nüfusun 35 milyonun üzerinde olduğunu belirten Bakan Özak, spor alanında yasal düzenlemeler yapacaklarını da söyledi.

Faruk Özak, spor kulüpleri, futbol kulüpleri yasasını tekrar gözden geçirmek gerektiğini belirterek, ''Sporda şiddet ve düzensizlikle ilgili yasada olumsuzluklar var. Onları düzeltmeye çalışacağız. O ruhu görmek için çok sayıda öğrencimiz, insanımız Çanakkale'ye gitmişti. Bu, milli birliğimizin, aidiyet duygumuzun, vatan, millet ve bayrak sevgimizin artmasına neden olmuştu. Bunu daha da arttırmaya çalışacağız. Osmanlı'nın kurulduğu Söğüt'te, Bilecik'te çok daha fazla etkinlik yapmaya çalışacağız. Atatürkümüz'ün Anıtkabir'ine daha çok gencimizin gitmesini sağlayacağız." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder